Projekti

Podjetje JE&GR defence dpt. je specializirano za proizvodnjo gotovih in polgotovih mehanskih izdelkov za podjetja v obrambni industriji zahodne in srednje Evrope. Ponujamo storitve po meri, razvoj in proizvodnjo za dobavitelje in podjetja v Evropi, povezana z obrambo. V zadnjih 20 letih smo izdelali več kot 9500 različnih delov za orožje in vojaške stroje, večinoma za končno uporabo nemških, avstrijskih in nizozemskih obrambnih podjetij.

Nudimo možnosti za sodelovanje na področju obdelave jekla, varjenja, termične obdelave in izdelave celotnih sklopov izdelkov. Nudimo vam varilne storitve, certificirane DIN 2303 – varilni standard za zahtevno izdelavo in popravila vojaške opreme. Ponujamo tudi storitve podjetjem, ki obnavljajo in popravljajo vojaška vozila in opremo.

Ena od naših posebnih strokovnih usposobljenosti je razvoj tehnologije in optimizacija za prototipe in nižja serijska proizvodnja. Izdelamo lahko nekaj nadomestnih delov, ki so bili včasih izdelani v serijah po sto ali tisoč.

Na primer: Če imate nekaj starejših strojev in potrebujete rezervni del, ki je bil izdelan z dragim orodjem, vam lahko pomagamo. Nudimo vam nadomestek z enakimi lastnostmi za desetino cene.

Popoln seznam referenc je na voljo na zahtevo zaradi poslovne zaupnosti za naše stranke. Pošljite prošnjo na defence@je-gr.com.